Ons team

Maak kennis met het team van GetYessed… 

Marcel Herwegh

Alex over Marcel…

Marcel is iemand die moeiteloos kan schakelen tussen strategie en operationele details. Hij is iemand met een duidelijke visie, is andersdenkend, denkt 5 stappen vooruit en begint altijd met het einddoel voor ogen. In zijn aanpak stelt hij de mens centraal en geeft hij podium aan degene die het verschil maakt. Zijn motto is: voor ieder probleem is een oplossing. Onze samenwerking heeft weinig woorden nodig omdat we elkaar feilloos aanvoelen.

 

Alex van Wel

Martien over Alex…

Alex is een echt mensenmens. Hij is echt geïnteresseerd en werkt vanuit respect en vertrouwen. Alex is daardoor een initiator voor een prima samenwerking tussen mensen onderling maar ook tussen verschillende afdelingen. Gedegen en haalbare planningen zijn voor Alex de bouwstenen om het resultaat te behalen. De uitdagende en prettige wijze van samenwerken zorgt ervoor dat zijn omgeving boven zichzelf uit kan stijgen. Ik ben bevoorrecht dat ik al jaren met Alex mag samenwerken.

 

Martien Blaauboer

Marcel over Martien…

De stelling “retail is detail” zit Martien als gegoten. Martien is binnen ons team degene die graag alles tot op de bodem uitzoekt en analytisch zeer sterk is; een procesdenker pur sang! Hij heeft heel veel ervaring binnen retail en vindt altijd een oplossing voor een mogelijk probleem. Beweging en (persoonlijke) ontwikkeling staan synoniem voor Martien. Hij ondersteunt, faciliteert, inspireert en neemt mensen actief mee in de gewenste beweging. Onze jarenlange samenwerking kenmerkt zich door wederzijds respect en vertrouwen. 

Schuiven naar boven