Onze expertise

GetYessed begeleidt uw volledige implementatietraject

Van probleemstelling, tot plan van aanpak, tot succesvolle oplevering

Implementatiemanagement

GetYessed is expert op het gebied van implementatiemanagement binnen retail en productie. Dankzij jarenlange ervaring, zowel in een lijnverantwoordelijkheid als in de rol van (interim) projectmanager, weten we als geen ander wat er bij een ICT-implementatie komt kijken.

SC netwerk en optimalisatie

Naast implementaties, is GetYessed gespecialiseerd in het netwerk, (her)inrichting en optimalisatie van Supply Chains. Hierbij geldt dat GetYessed het volledige traject voor zijn rekening neemt: van probleemstelling, tot plan, tot oplevering.

Realisatie van doelstellingen 100%

GetYessed richt zich op retailorganisaties en zijn (toe)leveranciers en productiebedrijven. Specifiek binnen deze sectoren hebben wij veel ervaring opgedaan met implementaties en de (her)inrichting van Supply Chains. 

Wij werken graag voor organisaties waarbij het belang van de medewerker en zijn ontwikkeling en een prettige bedrijfscultuur onderschreven wordt. 

Met onze complementaire eigenschappen hebben we opgeteld alle bagage in huis om uw verandertraject succesvol te begeleiden. 

Naast vakinhoudelijke kennis, beschikken wij over de benodigde vaardigheden op het gebied van projectmanagement, procesmanagement, verandermanagement, analyse, coaching en planning. Wij schakelen hierbij gemakkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau.  

GetYessed legt een sterke focus op de verbinding tussen organisatie, proces en systeem. Hierbij staan de medewerkers centraal. Zij moeten immers de verandering kunnen adopteren in hun dagelijkse werk. We focussen ons op de zelfredzaamheid van de medewerkers. Dat is een belangrijk onderdeel van een succesvolle realisatie van de doelstellingen.

Wij hebben een lange historie met elkaar. Eerst hebben we samengewerkt op managementniveau in een lijnorganisatie. Vervolgens hebben we als partners van GetYessed uiteenlopende opdrachten uitgevoerd bij diverse klanten. We zijn complementair aan elkaar, waardoor u als klant in iedere fase van het project verzekerd bent van de juiste kennis en vaardigheden. 

Bij GetYessed kunt u rekenen op een fijne, vertrouwde samenwerking. Wij houden van korte lijnen en we vinden het belangrijk om ons onderdeel te voelen van uw organisatie. Wij pakken de regie over het gehele traject. Uiteraard committeren we ons hierbij aan de afgesproken doelstellingen. Wij zorgen voor realisatie van uw implementatie.

Foto Laarsen in Modder
Schuiven naar boven