Samen opgeteld de beste

Wij pakken opdrachten bij voorkeur samen aan. Dit komt omdat we er van overtuigd zijn dat wij opgeteld de grootste meerwaarde hebben en duurzame resultaten kunnen boeken waarmee uw bedrijf blijvend vooruit kan. Door onze eigen persoonlijkheid, achtergrond en ervaring kunnen we zowel op strategisch, tactisch als operationeel gebied een bijdrage leveren aan het verbeteren van uw Supply Chain.

Hierbij streven we naar een optimale balans tussen mens, proces en systeem. Het proces is leidend en het systeem moet hierbij optimale ondersteuning bieden, zodat de mens zijn werk op een prettige manier kan uitoefenen.

De medewerker en ketensamenwerking

ketensamenwerking

In onze aanpak spelen de medewerkers de hoofdrol. Zij worden in hun kracht gezet. Wij geloven namelijk dat logistiek, naast alle mooie technologie├źn, toch vooral mensenwerk is.

Naast integrale samenwerking binnen het bedrijf hechten wij veel belang aan ketensamenwerking. Ook hierbij geldt voor ons: 'Samen kom je veel verder.' Er kunnen mooie win-win situaties ontstaan op het gebied van innovatie of duurzaamheid.

Drie stappen in onze aanpak

  1. Logistieke healthcheck: Allereerst voeren wij een logistieke healthcheck uit. Op basis van uw vraag doen we een nulmeting op het gebied van organisatie, cultuur, proces en systeem en onderzoeken we hoe groot de stap is die u wilt zetten. Ook toetsen we of beoogde doelstellingen in lijn zijn met de bedrijfsstrategie. In twee dagen tijd praten we met verschillende stakeholders, bezichtigen we de locatie(s) en lezen ons in in de beschikbare documentatie. De healthcheck wordt afgerond met een persoonlijk gesprek waarin we onze bevindingen en aanbevelingen met u bespreken.
  2. Plan van aanpak: We maken een volledig plan van aanpak inclusief een gedetailleerde projectplanning, waarin alle acties staan omschreven die nodig zijn om het gewenste doel te bereiken.
  3. Implementatie: Vervolgens gaan we graag met onze laarzen in de modder staan om de klus samen met u en uw medewerkers te klaren! Zij krijgen het podium en worden in hun kracht gezet. Door hun inzet en betrokkenheid worden mooie resultaten geboekt!

Sleutelovername

Een sleutelovername behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval nemen we, tijdelijk, op interimbasis de bedrijfsvoering waar en leveren we uw bedrijf of Supply Chain geheel toekomstproof weer af.