Karel Jan van der Kaaden

Directeur Supply Chain Westland kaas

Westland kaas is bekend van de merken Old Amsterdam en Maaslander. In 2016 hebben we een groot gedeelte van onze activiteiten zoals rijpen, verpakken en warehousing onder gebracht bij andere partijen. Voor Westland een mega klus die we zelden uitvoeren. Om die reden hebben we GetYessed ingehuurd om ons te ondersteunen bij de migratie. Alex en Marcel van GetYessed zijn geen standaard consultants die met veel slideware van te voren vertellen hoe het moet en achteraf goed verklaren waarom het is mis gelopen. Nee, ze gaan met je mee op reis en nemen het voortouw en tonen eigenaarschap. Ze begeleiden het gehele projectteam met structuur wat veel rust geeft. Je merkt goed dat ze dit soort klussen vaker hebben gedaan vanuit verschillende rollen. Ze staan zelf met de voeten in de modder en gaan voor het resultaat. Ook coachen ze de medewerkers in de verandering en hun gedrag. De no-nonsense aanpak past prima bij ons bedrijf. Uiteindelijk hebben we met hele projectteam het ‘Yes’ moment  met elkaar beleefd.

Anouk Wissink

Director Supply Chain and New Business Vezet / Supply Chain Professional 2017

Get Yessed: betrouwbare partner, verstand van logistieke processen & systemen, maken waar wat ze zeggen, FMCG, zowel advies als implementatie.
Binnen Koninklijke Vezet en onze partner in Transport & Warehouse heeft Get Yessed meerdere opdrachten succesvol geïmplementeerd. Een waardevolle partij die ik kan aanbevelen!

Ralph Meijer

Managing Director, Cadillon en Lanterfant

GetYessed heeft zich voor ons bewezen als een perfecte partner in het oplossen van onze logistieke vraagstukken. Lanterfant is dit jaar als nieuw oer-Hollands lifestyle merk online gegaan en had een duidelijke adviesvraag in de zoektocht naar een passende fulfillment partner. Die markt is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en het aantal aanbieders is groot maar ondoorzichtig. Marcel en Alex hebben ons in 6 maanden tijd weten te koppelen aan een fulfillment partner die perfect past bij wat wij doen. Hun gedrevenheid en kennis op dit gebied heeft gezorgd voor een perfecte zoektocht, afstemming en implementatie. Ze hebben voor ons het gehele traject naar grote tevredenheid afgewikkeld. Wij kunnen de heren van harte aanbevelen!

Jerome de Haas

Manager report & development DailyCool

’Een duo van veelzijdigheid’ Deze quote is absoluut van toepassing op Marcel en Alex. Een goede combinatie van mensen die elkaar aanvullen; Marcel strategisch, abstract denker met duidelijke senior management skills en een groot empathisch vermogen, ondersteund door de ‘’ook maar anders’’ emphatische maar uiterst punctuele Alex. Een duo wat zeer goed op elkaar aansluit en toch heel verschillend is; met een goed resultaat tot gevolg.

Nicole Heutmekers

Manager Logistiek Westland kaas

GetYessed, je krijgt meer dan je vraagt
Als bedrijf stonden we voor een grote uitdaging die onze hele supply chain op z’n kop ging zetten.
Onze keten van producent van kaas t/m transport naar onze klanten ging op de schop terwijl de winkel gewoon openbleef en de klant er niets van mocht merken. Op zo’n moment kun je wel wat extra mankracht gebruiken en kwam ik in contract met de mannen van GetYessed. De brede kennis en ervaring van de heren, maakte dat ze op de diverse onderwerpen en vraagstukken ingezet konden worden. Of het nu gaat over projectmanagement, afsluiten en afstemmen van service level agreements of het sparren over strategische vraagstukken, alle onderdelen werden met beide handen en enthousiasme aangegrepen.
Wat maakt hen nu anders? Eigenlijk wel een aantal zaken: met het zowel hands-on acteren als het verdiepen van strategische onderwerpen zijn ze een gedegen gesprekspartner op alle niveau’s in de organisatie.
Daarnaast: door het optrekken als duo konden we op het ene moment gebruik maken van de expertise van de een en voor een ander vraagstuk weer van de expertise van de ander. Onderlinge afstemming doen ze zelf dus daar is geen omkijken naar als klant. Los van het vraagstuk waaraan gewerkt wordt, is men ook bezig met wat er in de omgeving gebeurt: kan de afdeling de verandering aan? Zijn de systemen voldoende ondersteunend aan de  processen? Allemaal vragen die van belang zijn in een succesvol verandertraject en die je met elkaar moet beantwoorden gedurende het project.
Yes, we did it, chapeau Marcel en Alex voor jullie bijdrage hierin!